Sprache

 

 

 

 

 

Март

 

12.03.2017  Недела Неделна  Литургија 10 ч 

19.03.2017  Недела Неделна Литургија 10 ч 

26.03.2017  Недела Неделна  Литургија  10 ч

 

Април

 

 

01.04.2017  и 02.04.2017 свештеникот е одсутен 

 

 

08.04.2017  Сабота Лазарева  Сабота 10 ч

 

 

 

 

 

 

09.04.2017  Недела Цветници 10 ч 

 

 

 

 

 

 

13.04.2017  Четврток Велики Четврток – Вечерна  Богослужба 19 ч  

 

 

   

 

 

ПОВЕЌЕ...